Porta'm

El projecte Porta'm neix amb la finalitat de donar resposta als problemes de mobilitat reduïda de la gent gran. S’han creat 3 tipus de serveis:

Porta’m al CAP: Consisteix en desplaçar a l’usuari al centre d’atenció primària de salut mitjançant un vehicle adaptat. Els desplaçaments es concreten en anàlisis, cures i visites mèdiques (prèvia concertació de la visita o servei mèdic).

Porta’m de la Farmàcia: Consisteix en l’entrega de medicaments al domicili de la persona beneficiària. Si l’usuari disposa de recepta electrònica l’entregarà a la farmàcia. Aquesta gestionarà l’entrega de medicaments segons prescripció mèdica.

Porta’m de la botiga: Consisteix en l’entrega, prèvia comanda, de productes d’establiments locals al domicili de la persona beneficiària. Ronçana Comerç Actiu s’encarregarà de gestionar les comandes i l’agent comunitari les hi portarà a casa.

Telèfon de contacte per fer les comandes: 687 541 935. De dilluns a divendres, i fins les 11 del matí, hi ha temps de fer els encàrrecs.

Qui pot gaudir del servei?

Els beneficiaris del servei Porta’m poden ser aquells santaeulaliencs que compleixin els següents requisits:

- Persones amb mobilitat reduïda.

- Manca o poc suport familiar o veïnal.

- Més gran de 65 anys.

- Els ingressos de la unitat familiar no poden superar el 2,5 del sou mitjà interanual.

Com puc sol·licitar-ho?

Els Serveis Socials de l’Ajuntament s’encarregaran de rebre i gestionar les sol·licituds. Les dades de contacte són les següents:

93 844 80 25 (extensió 2) - (Necessites javascript per veure aquest correu-e) - www.ser.cat

Aquest servei compta amb la col·laboració de Ronçana Comerç Actiu, l’Institut Català de la Salut, la Diputació de Barcelona i La Caixa.