Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Santa Eulàlia crea un nou projecte de transport específic: “Porta’m”

L'Ajuntament de Santa Eulàlia crea un nou projecte de transport específic: “Porta’m”

08/08/2016

L’objectiu és facilitar l’accés als serveis bàsics a les persones més grans de 65 anys amb mobilitat reduïda

L’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana estrena projecte: “Porta’m”. Una iniciativa per tal donar resposta als problemes de mobilitat reduïda de la gent gran per accedir als serveis bàsics com són el CAP, les farmàcies o els diferents comerços del poble.

Els destinataris són persones de 65 o més anys, amb mobilitat reduïda, manca o poc suport familiar o veïnal, i amb ingressos de la unitat de convivència que no superin 2,5 vegades el salari mínim interprofessional. Aquesta iniciativa vol ser una alternativa al transport públic, essent flexible, ambientalment sostenible i que s’adapti a les necessitats de la gent gran. Tots els desplaçaments es faran dins del municipi. Cal remarcar que aquest no és un servei d’urgències i serà necessari concretar prèviament el servei.

L’agent comunitari, mitjançant un vehicle adaptat de 9 places, desplaçarà a l’usuari fins el centre de salut pels següents serveis: anàlisis, cures o visites mèdiques (prèvia concertació de la visita o servei mèdic). Pel que fa als comerços i les farmàcies, el projecte consistirà en l’entrega, prèvia comanda, de productes al domicili de la persona sol·licitant.

A la dreta d'aquesta pantalla pots descarregar-te sencer el projecte "Porta'm" i la sol·licitud per entregar als Serveis Socials de l’Ajuntament. Per a més informació o resolució de dubtes podeu adreçar-vos a la Regidoria de Participació Ciutadana o als Serveis Socials de l’Ajuntament.

Arxivat a: General
Projecte Porta'm

Arxius adjunts