Portada > Actualitat > Notícies > L'abocament incontrolat al torrent de Can Just costarà 3.000 euros més del previst

L'abocament incontrolat al torrent de Can Just costarà 3.000 euros més del previst

10/04/2017

S'han detectat més residus, impossibles d'extreure des de la part superior

L’Ajuntament de Santa Eulàlia informava fa uns dies que hauria d’invertir 2.250 euros per netejar l’abocament incontrolat de deixalles al torrent de Can Just, entre els barris de Can Marquès i Can Sabater. Un cop van començar els treballs d'extracció dels residus per part de l'empresa contractada, es va detectar que a la part inferior n'hi havia més dels previstos inicialment. Unes deixalles a les que no s'hi poden arribar des de la part superior, fent necessari desbrossar una part del bosc per poder accedir directament al torrent. Això suposarà que el pressupost augmenti 3.000 euros més del previst, fent que el cost final sigui aproximadament d'uns 5.250 euros.

L’Ajuntament vol recordar que aquest tipus de pràctiques estan sancionades amb multes de fins a 600.000 euros i penes de presó d’entre 6 mesos i 4 anys.

Per a fer un bon ús de la gestió de residus podeu consultar el següent enllaç: Gestió de residus

Residus extrets del torrent de Can Just