Portada > Actualitat > Notícies > Vols formar part de la nova edició de la guia comercial i empresarial de Santa Eulàlia?

Vols formar part de la nova edició de la guia comercial i empresarial de Santa Eulàlia?

15/06/2017

L’Ajuntament fa una crida a comerços, empreses i autònoms del poble que vulguin anunciar-s’hi

L’Ajuntament de Santa Eulàlia ja està preparant una nova edició de la guia comercial i empresarial per repartir, de forma gratuïta, a totes les llars del municipi després de l’estiu. Per aquest motiu, es demana a tots aquells comerços, empreses i autònoms del poble que estiguin interessats que enviïn un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e), indicant les següents dades:

- Nom.

- Direcció.

- Telèfon.

- Correu electrònic.

- Pàgina web.

L’última edició que es va fer d’aquesta guia va ser el juny del 2013, pel que l’Ajuntament ha cregut oportú fer aquesta actualització per tal que els ciutadans i ciutadanes puguin estar informats de tots els comerços, empreses i serveis que té a la seva disposició.

L'Ajuntament ja prepara una reedició de la guia comercial i empresarial