Portada > Actualitat > Notícies > Es constitueix el Grup Impulsor del Projecte Educatiu de Poble

Es constitueix el Grup Impulsor del Projecte Educatiu de Poble

30/10/2017

Una quinzena de persones reben la primera formació per part de la Diputació de Barcelona

Un total de 14 persones van formar part, aquest passat dijous a l’antiga sala de plens de l’Ajuntament, de la constitució del Grup Impulsor del Projecte Educatiu de Poble, altrament conegut com a Pep i Laia. L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de Santa Eulàlia, Francesc Bonet, el regidor d’Educació, Francesc Dantí, i dels referents de la Diputació de Barcelona, Josep Colomer i Laura Cantenys. La quinzena de persones assistents venien com a representants de diferents àmbits: magisteri, medicina, mare/pare amb fills en edats escolars, etc.

Un cop constituït el Grup Impulsor, es va procedir a fer la primera formació sobre la tasca a desenvolupar i la metodologia de treball, a partir d’uns tallers, per recollir les necessitats i percepcions ciutadanes que es presentaran en un Fòrum. Aquesta formació va anar a càrrec de la consultora i politòloga de la Diputació de Barcelona, Laura Cantenys. Està previst que pel dijous 9 de novembre, a les 7 de la tarda a La Fàbrica, es dugui a terme la segona formació. L’Ajuntament vol fer una crida a totes aquelles persones que estiguin interessades en formar part del Grup Impulsor, per tal de convidar-les a aportar noves idees i inquietuds.

Cal recordar que el Grup Impulsor va començar a donar les seves primeres passes durant la jornada de presentació del Projecte Educatiu de Poble, que va tenir lloc a La Fàbrica el passat 10 de juny.

Projecte Pep i Laia