Portada > Actualitat > Notícies > Exposició pública del llistat de candidats a Jurat Popular

Exposició pública del llistat de candidats a Jurat Popular

19/09/2018

El sorteig entre els inscrits al cens electoral es farà el 27 de setembre a la seu de l'Audiència Provincial de Barcelona

Del 19 al 26 de setembre es podrà consultar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de Santa Eulàlia de Ronçana la llista de candidats a jurat popular, formada pels ciutadans i ciutadanes inscrits en el Cens Electoral, vigent a 1 d'agost de 2018.

Passat el període de consulta es farà el sorteig entre les persones inscrites en el Cens Electoral de la província de Barcelona per a establir la llista biennal de candidats a jurats. D'aquesta llista se seleccionaran 6.000 candidats a jurat popular. El sorteig, de caràcter públic, es farà el 27 de setembre, a dos quarts de deu del matí, a la seu de l'Audiència Provincial de Barcelona (Passeig de Lluís Companys, s/n).

L'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Santa Eulàlia és oberta de dilluns a divendres de 9 a 14 hores, i dimarts i dijous de 16 a 19 hores.

L'Oficina d'Atenció Ciutadana es troba a l'Ajuntament de Santa Eulàlia