Portada > Actualitat > Notícies > La Bicicletada contra el canvi climàtic recorrerà les fonts de Santa Eulàlia

La Bicicletada contra el canvi climàtic recorrerà les fonts de Santa Eulàlia

09/10/2018

La sortida tindrà lloc aquest diumenge, a les 10 del matí, des de Sant Simplici

En el marc de les Jornades Europees del Patrimoni, l’Ajuntament de Santa Eulàlia ha organitzat per aquest diumenge 14 d’octubre la ja tradicional Bicicletada contra el canvi climàtic. Amb sortida des de Sant Simplici a les 10 del matí, la marxa servirà per conèixer les fonts de Santa Eulàlia. De la mà de l’historiador Jaume Dantí i d’en Pere Ciurans es visitaran la Font d’Abril, la Font de Mas Vendrell, la Font de Ca l’Artiguetes, la Font de Can Penedes, la Font de Can Vidal i la Fonteta de Can Vidal. La sortida comptarà amb la col·laboració del Club Ciclista Vall del Tenes.

Enguany, el recorregut de 9 quilòmetres serà més exigent que altres vegades ja que comptarà amb més desnivell. L’activitat serà totalment gratuïta i no caldrà inscripció prèvia. A l’arribada a Sant Simplici, els participants podran gaudir d’un piscolabis per recuperar forces.

Cal recordar que l’any passat aquesta activitat va reunir 76 ciclistes, que entre tots ells van estalviar 144 quilos de CO2.

Bicicletada contra el canvi climàtic 2018
Bicicletada contra el canvi climàtic 2018 (2)