Portada > Actualitat > Notícies > La bicicletada contra el canvi climàtic compta amb una quarantena de participants i l’estalvi de 240 quilos de CO2

La bicicletada contra el canvi climàtic compta amb una quarantena de participants i l’estalvi de 240 quilos de CO2

15/10/2018

La ruta va permetre descobrir les fonts de Santa Eulàlia

La bicicletada contra el canvi climàtic, englobades dins de les Jornades Europees del Patrimoni, va comptar ahir diumenge amb una quarantena de participants, que malgrat la pluja, van poder conèixer algunes de les fonts de Santa Eulàlia. Pel fet de desplaçar-se en bicicleta es van estalviar un total de 240 quilos de CO2 al llarg dels 9 quilòmetres de recorregut, que va tenir com a punt de sortida i arribada l’esplanada de Sant Simplici.

De la mà de l’historiador Jaume Dantí i d’en Pere Ciurans, el recorregut va passar per la Font d’Abril, la Font de Mas Vendrell, la Font de ca l’Artiguetes, la Font de Can Penedes, la Font de Can Vidal i la Fonteta de Can Vidal. Algunes de les fonts han estat recuperades en els darrers mesos, com és el cas de la de Mas Vendrell, on el passat juliol l’Ajuntament va dur-hi a terme obres de restauració.

Aquesta activitat no és l’única que Santa Eulàlia ha organitzat a favor del medi ambient, ja que coincidint amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2018 el passat mes de setembre també va formar part de la Cursa de Transports Interurbana i va organitzar una hora del conte especial a la Biblioteca.

Arxivat a: General
La bicicletada va fer parada a la Font de Mas Vendrell
Els ciclistes també van visitar la Font de Can Penedes