Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament de Santa Eulàlia aprova el cartipàs municipal per al mandat 2019-2023

L’Ajuntament de Santa Eulàlia aprova el cartipàs municipal per al mandat 2019-2023

28/06/2019

El número de regidories s’incrementa fins a 25 i s'incorporen quatre pagues a dedicació parcial

El ple extraordinari celebrat ahir dijous a la Biblioteca, el primer d’aquest mandat 2019-2023, va servir per donar llum verda al cartipàs municipal de l’Ajuntament de Santa Eulàlia per als propers 4 anys. Un dels punts més destacats va ser conèixer la repartició de les diferents regidories entre els 9 regidors i regidores de Poble Unit, que el passat 15 de juny van formar govern amb majoria absoluta. Les regidories queden distribuïdes de la següent forma:

- Francesc Bonet Nieto: Alcaldia, Governació, Urbanisme i Obres i Serveis.

- Anna Montes Cabot: Benestar Social, Polítiques de Gènere i Cultura.

- Jordi Orriols Vilaró: Medi Ambient i Recursos Humans.

- Anna Viura Rodilla: Atenció al Ciutadà i Educació.

- Manel Imedio Bernardo: Promoció Econòmica i Festes.

- Marta Domínguez Gasco: Economia, Participació i Barris.

- Jordi Carreras Arisa: Mobilitat, Habitatge i Planejament.

- Mònica Pons Vilaseca: Salut i Gent Gran.

- Pol Guerra Imedio: Joventut, Esports, Comunicació i Transparència.

Cal destacar que per a l’actual mandat hi ha un total de 25 regidories, set d’elles noves respecte a l’anterior. És el cas de Polítiques de Gènere, Atenció al Ciutadà, Barris, Habitatge, Planejament, Gent Gran i Transparència.

En un altre dels punts de l’ordre del dia, es van nomenar com a titulars de les Tinències d'Alcaldia als següents regidors:

- 1a Tinença d'Alcaldia: Sr. Jordi Orriols Vilaró.    

- 2a Tinença d'Alcaldia: Sr. Manel Imedio Bernardo.

- 3a Tinença d'Alcaldia: Sra. Marta Domínguez Gasco.

- 4a Tinença d’Alcaldia: Sr. Jordi Carreras Arisa.

Tanmateix, van quedar constituïts els diferents grups municipals, escollint-se els següents portaveus per a cada formació:

- Grup Poble Unit: Sra. Anna Montes Cabot.

- Grup d’Independents-ERC: Sr. Ramon Vilageliu Relats.

- Grup Ciutadans de Santa Eulàlia de Ronçana: Sra. Susana Barroso Valverde.

- Grup SER-CP i PSC: Sr. Abraham Requena Ruiz.

Un altre dels punts d’interès del ple va ser conèixer l’establiment de les retribucions als regidors i regidores de l’arc municipal. Així doncs, l’alcalde Francesc Bonet percebrà un sou de 47.759,30 euros bruts anuals, repartits en 14 pagues. La novetat va ser la incorporació de 4 pagues a dedicació parcial per a quatre dels regidors de l’equip de govern, equivalent a un sou brut anual de 10.984,64 euros per a cadascun d’ells. La resta de regidors de govern i de l’oposició cobraran segons la seva assistència als diferents òrgans existents dins de la corporació municipal: 225 euros per assistència a les sessions de la Junta de Govern Local, 80 euros per assistència a les sessions ordinàries del Ple, 55 euros per assistència a les sessions extraordinàries del Ple, 30 euros per assistència a les sessions de la Comissió Informativa del Ple i 30 euros per assistència a les sessions de la Comissió Especial de Comptes.

El punt de les retribucions, l’únic que es va dur a votació, va comptar amb el suport de 12 dels 13 regidors, a excepció de la líder de Ciutadans, Susana Barroso, que es va abstenir. Si vols conèixer amb detall les retribucions de cadascun dels regidors i regidores de l’arc municipal de Santa Eulàlia per al mandat 2019-2023 pots accedir a la secció de la nostra pàgina web del Ple municipal.

Per últim, cal destacar que les sessions ordinàries se seguiran celebrant l’últim dijous de cada mes, cada dos mesos, però amb una petita variació a l’horari, passant a ser a les 7 de la tarda, mitja hora abans del que s’ha estat fent durant aquest darrer mandat.

Ple extraordinari d'ahir dijous