Portada > Actualitat > Notícies > Publicat al DOGC l'aprovació definitiva del POUM

Publicat al DOGC l'aprovació definitiva del POUM

24/09/2015

L'anunci al butlletí oficial de la Generalitat de Catalunya va sortir publicat el passat 17 de setembre

L’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana fa saber que el passat 17 de setembre va quedar publicat al DOGC (Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya) número 6958 l’aprovació definitiva del POUM (Pla d’Ordenació Urbanística Municipal), essent aquest ja d’aplicació. Cal recordar que el POUM havia quedat aprovat definitivament per la Comissió Provincial d’Urbanisme el passat 23 d’abril de 2015.

En el següent enllaç podeu accedir al Registre de planejament urbanístic de Catalunya on trobareu tota la documentació relacionada amb el POUM de Santa Eulàlia de Ronçana. A la dreta d’aquesta pantalla també podeu consultar el PDF de la publicació del POUM del passat 17 de setembre al DOGC.

Arxivat a: General
Zona entre Can Juli i Can Marquès per on passarà la carretera que comunicarà Lliçà d'Amunt i l'Ametlla

Arxius adjunts