Portada > Actualitat > Notícies > El 2n Fòrum d’Educació Pep i Laia debatrà les accions educatives a realitzar a Santa Eulàlia durant el 2019

El 2n Fòrum d’Educació Pep i Laia debatrà les accions educatives a realitzar a Santa Eulàlia durant el 2019

11/03/2019

El dissabte 30 de març, a partir de les 10 del matí, al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica

El 2n Fòrum d’Educació Pep i Laia, promogut des de la Regidoria d’Educació, tindrà lloc el dissabte 30 de març, de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia, al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica. La trobada, oberta a tota la ciutadania de Santa Eulàlia, servirà per debatre, principalment, les accions a nivell educatiu que cal dur a terme al municipi durant aquest any 2019. Cal recordar que el projecte Pep i Laia, rellançat el juny de 2017, és un instrument que entén l’educació com un procés d’aprenentatge permanent i anima a la ciutadania a construir, col·lectivament, un poble educador.

La primera edició d’aquest fòrum, celebrada el gener de 2018, va comptar amb la presència d’una quarantena de persones, essent el Grup Impulsor l’encarregat de presentar les propostes treballades els mesos anteriors. Finalment, va ser el fòrum el qui va debatre i votar aquelles accions que s’havien de dur a terme durant l’any passat.

 Aquest és el programa que s’ha preparat per a la jornada del dissabte 30 de març:

- 10.00 h: Recepció dels participants i inauguració del 2n Fòrum d’Educació.

- 10.15 h: Tastet de coneixements SEReduca. 1. Curiositats mecàniques, a càrrec de Jaume Bover. / 2. SER Refugiats, a càrrec de Sara Cortada. / 3. Internacionalisme, a càrrec de Shes Páez. / 4. Educar la veu, a càrrec de Toni Casanovas.

- 11.20 h: Descans amb piscolabis.

- 11.40 h: Presentació de les accions realitzades pel Grup Impulsor del Pep i Laia 2018, entre les que destaquen el projecte pati vius, el projecte discoteca juvenil, el projecte d’activitats extraescolars i el projecte SEReduca.

- 12.10 h: Dinàmiques participatives pel 2019, amb treball participatiu en grups.

- 13.30 h: Cloenda i entrega de reconeixements als membres del Grup Impulsor per la seva implicació i compromís en el Projecte Educatiu de Poble, a càrrec del regidor d’Educació, Francesc Dantí.

Durant la jornada, La Fàbrica disposarà d’un servei d’acollida d’infants totalment gratuït per a aquelles famílies que participin del fòrum.

2n Fòrum d'Educació Pep i Laia
2n Fòrum d'Educació Pep i Laia