Portada > Actualitat > Notícies > El servei de Transport a la Demanda compleix sis mesos de la seva posada en marxa incorporant tres noves parades

El servei de Transport a la Demanda compleix sis mesos de la seva posada en marxa incorporant tres noves parades

14/03/2019

La llar d’avis Santa Eulàlia, el club de pàdel Can Juli i la farmàcia Montserrat Vela

El servei de Transport a la Demanda (TAD) compleix sis mesos des de que el passat 17 de setembre la Regidoria de Mobilitat de l’Ajuntament de Santa Eulàlia va posar-lo en marxa. Després d’haver superat amb èxit la prova pilot i haver renovat el conveni amb l’AMTU (Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà) fins a principis de 2020, el servei ha incorporat tres noves parades a les ja existents. Aquests nous punts són la llar d’avis Santa Eulàlia, el club de pàdel Can Juli i la farmàcia Montserrat Vela.

A més a més d’aquests tres nous punts, les parades fixes amb origen i destí són el CAP, l’Ajuntament, La Fàbrica, La Sala, la Biblioteca, el CEIP Ronçana, el CEIP La Sagrera, l’Escola Bressol l’Alzina, el Pavelló, l’IES Vall del Tenes, Pinedes del Castellet, el camp de futbol i el Polígon industrial de Can Magre. El servei de transport públic compartit, amb capacitat fins a 8 places, garanteix el punt d’origen i de destí, tot i que pot variar el seu recorregut en funció de la demanda dels usuaris. El preu de cada tiquet per persona i trajecte és de 2 euros. Els menors a partir de 8 anys que hagin de viatjar se’ls requereix una autorització del tutor legal que es gestiona des de l’Ajuntament.

Cal recordar que aquest servei pot recollir les persones a la porta del domicili on viuen i acostar-les fins a les parades establertes. De la mateixa manera, aquelles persones que ho vulguin poden ser retornades fins a casa seva des de qualsevol dels punts indicats. Per tal de fer ús d’aquest transport a domicili cal efectuar la reserva amb 24 hores d’antelació, trucant al telèfon gratuït 900 69 65 66, de dilluns a divendres de 8 a 20h. D’aquest servei se’n poden beneficiar tots els ciutadans i ciutadanes que visquin o treballin a Santa Eulàlia i cobreix la franja horària d’entre les 7 del matí i les 8 del vespre, de dilluns a divendres.

Més de 1.200 serveis realitzats en 6 mesos

Des de que el TAD es va posar en marxa a Santa Eulàlia el passat mes de setembre, s’han realitzat un total de 1.289 serveis. El mes amb més demanda va ser el febrer, amb 286 serveis realitzats. L’aposta de l’Ajuntament segueix sent potenciar aquest servei per tal que els ciutadans i ciutadanes puguin gaudir de la millor oferta en quan a mobilitat urbana. Pots consultar el quadre complet de serveis realitzats en el document adjunt a aquesta pantalla.

A més a més del ja esmentat TAD, els ciutadans de Santa Eulàlia disposen d’altres serveis de mobilitat com el Porta’m (dirigit a persones majors de 65 anys i residents al municipi), el taxi gratuït a demanda (per desplaçar-se fins al mercat setmanal dels dissabtes) i el servei de mobilitat per a la gent gran (en funcionament cada dimarts i dijous, excepte festius i mes d'agost).

Transport a la Demanda

Arxius adjunts