Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament de Santa Eulàlia presenta un ajut en l’IBI per a aquelles famílies amb dificultats econòmiques

L’Ajuntament de Santa Eulàlia presenta un ajut en l’IBI per a aquelles famílies amb dificultats econòmiques

04/08/2020

La mesura arriba de la mà del Pla d’Acció contra la Covid-19

L’Ajuntament de Santa Eulàlia obre el termini per a presentar les sol·licituds d’un nou ajut. Es tracta d’un ajut en el pagament de l’Impost de Béns Immobles per a aquelles famílies amb dificultats econòmiques i risc d’exclusió social. Aquest és el cinquè any que s'atorga aquest ajut, però enguany té en compte les afectacions de la Covid-19 en les rendes familiars.

L’ajut preveu una subvenció del 15% de l’import de l’IBI, amb un màxim de 200 euros. Només se n’atorgarà un per habitatge, i poden sol·licitar-lo les persones que compleixin amb els requisits de les bases específiques d’aquest ajut. El pressupost total d’aquest ajut és de 2.000 euros, tot i que es preveu un augment de la partida si les sol·licituds presentades superen aquesta quantitat.

La tramitació d’aquest ajut és de l’1 d’agost al 20 de setembre i s’haurà de fer per via telemàtica. En el següent enllaç trobareu el tràmit per fer la sol·licitud.

Aquesta és una de les accions previstes dins el Pla d'Acció contra la Covid-19.

Arxivat a: General
Ajut IBI

Arxius adjunts