Portada > Actualitat > Notícies > El bus e7 recupera part dels horaris, tot i que es queda lluny de l'ampliació del març

El bus e7 recupera part dels horaris, tot i que es queda lluny de l'ampliació del març

14/09/2020

El servei de bus exprés augmenta en 4 les expedicions respecte als horaris de l'estiu

A partir d'avui dilluns 14 de setembre el bus exprés e7, que connecta la Vall del Tenes amb Barcelona, recupera una part del seu horari habitual. Concretament, s'augmenta en 4 les expedicions que es realitzaven respecte a l'horari d'estiu

El servei de bus exprés va veure reduïdes les seves expedicions durant el confinament de la Covid-19. Tot i això, l'horari actual segueix molt lluny del que es va presentar el mes de març, que augmentava el servei en 62 expedicions els dies feiners. En aquest sentit, l'Ajuntament de Santa Eulàlia i la Mancomunitat de la Vall del Tenes fan una crida al Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya per restablir el servei en la seva totalitat.

Adjunt a aquesta pantalla trobareu l'horari que entra en vigor a partir d'avui.

Arxivat a: General
Bus exprés e7

Arxius adjunts