Portada > Actualitat > Notícies > L'espai per joves, l'opció més votada al procés participatiu de la Font del Rieral

L'espai per joves, l'opció més votada al procés participatiu de la Font del Rieral

14/06/2021

L'espai cultural multifuncional i l'escola bressol han estat la segona i tercera proposta amb més suports, respectivament

L'espai per joves ha rebut 235 suports, el 17,3% del total, al procés participatiu per decidir el futur de la Font del Rieral, convertint-se en la proposta més votada. L'han seguit l'espai cultural multifuncional en segon lloc, amb 159 suports (11,7%), i l'escola bressol en tercera posició, amb 142 vots (10,4%).

El procés ha comptat amb 453 votants, xifra que representa el 7,1% de participació. Marta Domínguez, regidora de Participació Ciutadana, ha assegurat: "Des de govern estem molt satisfets amb el nivell de participació i amb com ha anat tot el procés, ja que, tret del Porta a Porta, que va comptar amb un 8% de participació, era el primer procés participatiu d'aquestes característiques que fèiem a Santa Eulàlia i, a més, utilitzant la plataforma Decidim". Per tal que tota la població major de 16 anys de Santa Eulàlia pogués participar al procés, l'Ajuntament va habilitar un punt de suport presencial a La Taka, des d'on s'ha ajudat a aquelles persones amb menys accés a la tecnologia. Aquest punt ha estat disponible en diferents dies i horaris per oferir suport a les persones que s'hi han acostat, així com també una dinamitzadora que ha transitat per diferents espais del municipi ajudant en les votacions a peu de carrer.

Després del recompte final, la resta de propostes han quedat de la següent manera: Espai socioeducatiu infants (123 suports, 9,0%), Tecno 3.0 (117 suports, 8,6%), Casal d'avis (108 suports, 7,9%), Espai per músics (106 suports, 7,8%), Espai per entitats (102 suports, 7,5%), Centre d'interpretació i recuperació del riu Tenes (81 suports, 6,0%), Laboratori ciutadà (75 suports, 5,5%), Espais de lloguer (62 suports, 4,6%) i Serveis Socials (50 suports, 3,7%).

D'aquesta manera, cada persona ha pogut donar suport a les tres propostes que més li agradaven per la Font del Rieral, mostrant el seu interès concret en aquest equipament. A partir d'ara es començarà a treballar en el desenvolupament de la proposta i s'analitzarà amb quins altres usos es podrà combinar tenint en compte els suports rebuts i les possibilitats tècniques de cada projecte.

Arxivat a: General
Font del Rieral
Font del Rieral