Portada > Actualitat > Notícies > La crema de restes vegetals només pot fer-se entre la sortida del sol i fins les 12h, pel risc d'incendi forestal

La crema de restes vegetals només pot fer-se entre la sortida del sol i fins les 12h, pel risc d'incendi forestal

28/02/2022

La mesura es mantindrà fins que no millorin les condicions de la vegetació per l'arribada de precipitacions

D'acord amb les indicacions de l'Àrea General del Cos d'Agents Rurals, el Servei de Prevenció d'Incendis Forestals ha decidit incrementar les mesures preventives de les comunicacions de crema de restes vegetals limitant-ne l'horari entre la sortida del sol i fins les 12h. La mesura entra en vigor com a conseqüència de l'empitjorament de l'estat de la vegetació per la manca de precipitacions dels últims mesos, amb l'increment perill d'incendi forestal que això suposa, i, per tant, es mantindrà fins que no millorin les condicions de la vegetació.

Ja s'ha notificat aquesta mesura, mitjançant un SMS, a les persones titulars de les comunicacions de crema de restes vegetals. En el cas d’activació del nivell 2 del Pla Alfa es continuaran suspenent les comunicacions en qualsevol horari. Per a més informació sobre els permisos de crema, podeu consultar el tràmit pertinent a Santa Eulàlia de Ronçana en aquest enllaç.

Arxivat a: Medi Ambient
Crema de restes vegetals