Portada > Actualitat > Notícies > Mor el comunicador i fotògraf Joan Casals

Mor el comunicador i fotògraf Joan Casals

04/03/2022

Casals va ser nomenat santaeulalienc de l'any als Premis Tardor 2016

El comunicador i fotògraf de Santa Eulàlia de Ronçana, Joan Casals, ha mort aquest dijous 3 de març al matí. Casals va ser distingit com a santaeulalienc de l'any als Premis Tardor 2016 per la seva faceta de comunicador i de recuperació de la història de Santa Eulàlia, ja que publicava diàriament una fotografia antiga del municipi al seu perfil de Facebook.

Joan Casals era conegut per la seva professió de lampista a l'empresa familiar Electricitat Casals, més coneguda com a Cal Lampista. Va estar molt vinculat als inicis de Canal SET i també al Club Esportiu Santa Eulàlia, entre altres entitats del poble.

Podeu llegir l'entrevista que se li va fer a l'Anuari Local de 2019 en aquest enllaç.

L’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana transmet el seu condol a familiars i amics.

Arxivat a: Alcaldia, Comunicació
Joan Casals