Portada > Actualitat > Notícies > S'obre la convocatòria de subvencions a entitats culturals i esportives per al 2022

S'obre la convocatòria de subvencions a entitats culturals i esportives per al 2022

28/04/2022

El termini per presentar sol·licituds acaba el 29 de maig

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana ha obert la convocatòria per a la concessió de subvencions a entitats i activitats culturals i esportives per al 2022. L'objectiu és fomentar les activitats culturals i esportives al municipi per dinamitzar l'activitat a Santa Eulàlia, fomentar la pràctica esportiva i afavorir la cooperació entre les entitats i el sector públic.

La quantitat màxima atorgable en la present convocatòria és de 20.500 euros en el cas de les entitats culturals i de 4.000 euros en les esportives.

El termini de presentació de sol·licituds serà d'un mes a comptar des del primer dia d'exposició pública de la convocatòria i bases. Les sol·licituds es presentaran mitjançant instància, acompanyada de la documentació corresponent, de forma presencial a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania o de manera telemàtica a través del portal e-Tram.

Adjunt a aquesta notícia hi trobareu els anuncis i les bases corresponents a l'atorgament d'aquestes subvencions. Podeu consultar més informació a l'apartat Tràmits i gestions d'aquest web.

Arxivat a: Cultura, Esports, General
Subvencions a entitats culturals i esportives 2020

Arxius adjunts