Portada > Actualitat > Notícies > La Mancomunitat convoca el procés selectiu d'una plaça de dinamitzador agrícola

La Mancomunitat convoca el procés selectiu d'una plaça de dinamitzador agrícola

16/05/2022

El termini per a la presentació de sol·licituds finalitza el divendres 20 de maig de 2022

La Mancomunitat Intermunicipal de la Vall del Tenes, per decret de presidència nº 2022/38 de data 5 de maig ha aprovat les bases i la convocatòria per a la constitució d’una borsa de
treball temporal per procediment d’urgència de tècnic/a mitjà/na del grup A2, per dur a terme el pla d’acció de dinamització agrícola de la Mancomunitat. L’objecte de la convocatòria és la selecció i posterior contractació en règim laboral temporal d’un/a tècnic/a per a realitzar les tasques d’agent d’ocupació de desenvolupament local del pla d’acció de dinamització agrícola de la Vall del Tenes.

Algunes de les tasques encarregades seran les del contactar amb productors i clients a fi de planificar els conreus necessaris, gestionar el centre logístic de distribució i emmagatzematge, ajudar als agricultors en tràmits en l'alta com a productors ecològics, planificar la gestió dels cultius, entre d'altres. La plaça de tècnic/a és de caràcter laboral temporal dins de la plantilla de la Mancomunitat, jornada de treball és a temps complet i es constituirà una borsa de treball per 4 anys.

El termini per a la presentació de sol·licituds finalitza el 20 de maig de 2022. En adjunt a aquesta notícia hi trobareu les bases del procés selectiu.

Les resolucions seran publicades al tauler d’anuncis de la web de la Mancomunitat.

Arxivat a: General, Recursos Humans, Promoció Econòmica
dinamització agrícola de la Mancomunitat

Arxius adjunts