Portada > Actualitat > Notícies > Ja us podeu inscriure a l'Escola d'estiu de Pinedes del Castellet

Ja us podeu inscriure a l'Escola d'estiu de Pinedes del Castellet

15/06/2022

Pinedes del Castellet, Can Maspons, Trackdance, Can Juli, Helen Doron i Club Patinatge ofereixen activitats infantils per a l'estiu

Sis opcions de casals d'estiu pels infants a Santa Eulàlia de Ronçana. Les famílies podran triar entre activitats de lleure, esportives, de natura i aventura, de música i arts escèniques i anglès. Trobareu en aquesta altra notícia la informació detallada dels casals d'estiu: Can Maspons, Trackdance, Can Juli, Helen Doron i Club Patinatge.

A partir d'avui també està disponible la proposta d'Escola d'estiu de Pinedes del Castellet. Una oferta encarada a l'esport, a les piscines, al pàdel i molt més. Es donaran a conèixer els preus del casal aquesta setmana. Igualment podeu demanar informació contactant al 651 672 975 o al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) .

*Adjunt en aquesta notícia els preus de l'Escola d'estiu Pinedes del Castellet.

Arxivat a: Educació, Esports, General, Joventut
Plantilla Casal Estiu Pinedes del Castellet
Escola d'Estiu Pinedes del Castellet 2022
Preus Escola d'Estiu 2022 - imatge

Arxius adjunts