Portada > Actualitat > Notícies > L'horari del servei de recollida d'escombraries es podria veure afectat per les obres del pont de Ca l'Unyó

L'horari del servei de recollida d'escombraries es podria veure afectat per les obres del pont de Ca l'Unyó

04/07/2022

Els barris de Can Marquès, Sant Cristòfol, Can Font, la Campinya i el Bonaire hauran de treure el cubell la nit anterior o abans de les 6h

Amb motiu de les obres d'eixamplament del pont de Ca l'Unyó, de la carretera BV-1435 que uneix Santa Eulàlia de Ronçana i Bigues i Riells del Fai, és possible que l'horari del servei de recollida d'escombraries del sector 3 es vegi afectat. Per tant, el camió de recollida d'escombraries canviarà la ruta habitual i podrà variar l'horari de recollida als barris de Can Marquès, Sant Cristòfol, Can Font, la Campinya i el Bonaire.

És per aquest motiu que les persones usuàries d'aquests barris cal que treguin el cubell de les escombraries la nit anterior o bé abans de les 6h del matí.

La modificació de la ruta començarà aquest dimarts 5 de juliol i es mantindrà mentre duri el tall del pont per les obres, previst fins el 4 de setembre.

Arxivat a: Medi Ambient, Atenció a la ciutadania
Avís servei escombraries