Portada > Actualitat > Notícies > L'alumnat de 1r d'ESO D de l'IES La Vall del Tenes va guanyar del concurs del Let's Clean Up Europe

L'alumnat de 1r d'ESO D de l'IES La Vall del Tenes va guanyar del concurs del Let's Clean Up Europe

14/07/2022

Cada classe va editar un vídeo i van fer diversos cartells per conscienciar sobre els residus que es llencen al medi natural

L'alumnat de l'IES La Vall del Tenes van participar, a principis de maig, de la campanya europea Let's Clean Up Europe, una iniciativa per conscienciar dels problemes generats per l'abocament de residus al medi natural i sensibilitzar al conjunt de la ciutadania sobre la importància de la cura de la naturalesa.

A banda de recollir deixalles de diferents punts dels entorns de Santa Eulàlia, cada classe va gravar i editar un vídeo per mostrar com van viure la jornada. La classe de 1r d'ESO D va resultar guanyadora del concurs de vídeos i, com a premi, van poder gaudir d'un dia de platja, a Mataró, conjuntament amb la classe de 2n d'ESO C, guanyadors del concurs de reciclatge. El vídeo finalista va ser el de la classe de 2n d'ESO A.

L'alumnat també va elaborar diferents cartells per treballar la temàtica del Let's Clean Up Europe i difondre conceptes com la reutilització i el reciclatge, adjunts en aquesta notícia. 

Des de l'Institut i la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana s'ha fet una valoració molt positiva de l'activitat i també de la participació de l'alumnat, alhora que s'espera poder repetir la iniciativa en un futur.

Arxivat a: Educació, Medi Ambient
Lets Clean Up Europe - Notícia
Cartells_cleanup 2022 1
Cartells_cleanup 2022 2
Cartells_cleanup 2022 3
Cartells_cleanup 2022 4

Arxius adjunts