Portada > Actualitat > Notícies > Nous cursos i formacions a La Fàbrica per a la propera temporada 2022-2023

Nous cursos i formacions a La Fàbrica per a la propera temporada 2022-2023

21/07/2022

Les inscripcions es podran fer a partir de l'1 de setembre de dilluns a divendres de 16.30 a 21h

El Centre Cívic i Cultural La Fàbrica ha presentat els cursos i formacions per a la propera temporada 2022-2023, que arrancarà al setembre. La Fàbrica acollirà cursos i tallers anuals d'activitats com dibuix i pintura, dansa, balls de saló, ball en línia, ioga, tai-txí, guitarra, anglès, català, patchwork i el taller de puntes al coixí.

També hi haurà diferents cursos trimestrals i píndoles formatives, com el taller de sevillanes, hipopressius, un curs per aprendre a fer servir la màquina de cosir i un sobre art, les xerrades de plantes remeieres i els banys de gong. Alhora, hi haurà un taller sobre qualitat de vida i un de defensa personal. Des de l'àrea d'Esports es tornen a organitzar els grups del "Caminem!" i de "En moviment!".

Finalment, hi ha els cursos i tallers organitzats per algunes entitats, en aquest cas, pel Casal d'Avis, la Colla de Gitanes i el Club d'Escacs.

La Biblioteca també reiniciarà els clubs de lectura: Fantàstida, juvenil, d'adults i feminista.

Les inscripcions s'obriran el proper 1 de setembre al mateix Centre Cívic i Cultural, en horari de dilluns a divendres de 16.30 a 21h. També es podran formalitzar a través del correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Per a més informació, consulteu el document adjunt a aquesta notícia. Trobareu els documents necessaris per a realitzar les inscripcions a l'apartat de La Fàbrica d'aquest web.

Arxivat a: Cultura
Cursos La Fàbrica 2022-23
Cursos La Fàbrica 2022-23

Arxius adjunts