Portada > Actualitat > Notícies > L'1 d'agost s'obre el termini per sol·licitar l'ajut econòmic pel pagament de l'IBI 2022

L'1 d'agost s'obre el termini per sol·licitar l'ajut econòmic pel pagament de l'IBI 2022

26/07/2022

La subvenció està dotada amb una partida pressupostària de 4.500 euros, més del doble que l'any passat

La Regidoria de Benestar Social, juntament amb els Serveis Socials de l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana, obre la convocatòria d'ajuts econòmics de l'IBI per a famílies amb dificultats econòmiques. El termini per sol·licitar-lo és des del proper dilluns 1 d'agost al 30 de setembre, ambdós inclosos, i es pot fer per via telemàtica o presencialment a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) de l'Ajuntament.

La subvenció, disponible per setè any consecutiu, està dotada amb una partida pressupostària de 4.500 euros, més del doble que l'any passat, que era de 2.000 euros. Enguany també augmenta l'ajut, essent del 25% de l'import de l'IBI, amb un import màxim de 225 euros. Al 2021 es tractava d'una subvenció del 15% amb un import màxim de 200 euros.

Només se n’atorgarà un per habitatge i poden sol·licitar-lo les persones que compleixin amb els requisits de les bases específiques d’aquest ajut.

Adjunt a aquesta notícia hi trobareu les bases, la instància per fer la sol·licitud i la fitxa per a les dades bancàries.

Per a més informació, consulteu aquest enllaç.

Arxivat a: Benestar Social, General
Ajuts IBI 2022

Arxius adjunts