Portada > Actualitat > Notícies > Les persones voluntàries de Protecció Civil de Catalunya han estat reconegudes amb la Creu de Sant Jordi

Les persones voluntàries de Protecció Civil de Catalunya han estat reconegudes amb la Creu de Sant Jordi

17/10/2022

Protecció Civil de Santa Eulàlia va rebre un dels 21 diplomes que es van lliurar a les noves Associacions de Voluntariat de Protecció Civil (AVPC) registrades des del 2019.

El dissabte, 15 d’octubre, va tenir lloc la celebració del Dia de la Protecció Civil de Catalunya 2022. A l’acte hi van assistir unes 400 persones entre personal tècnic de la DGPC i dels ajuntaments catalans, alcaldes i alcaldesses, voluntariat de protecció civil i representants dels serveis d’emergència i de seguretat i d’organitzacions col·laborades en l’àmbit de la protecció civil. L'objectiu de la jornada era fomentar la relació entre els diferents organismes col·laboradors de protecció civil i la DGPC creant un espai per compartir experiències i coneixements, i amb la voluntat d’esdevenir un punt de trobada i de reconeixement per totes aquelles persones i organitzacions que treballen per millorar en la gestió d’emergències reduint l’impacte d’aquestes a la societat.

En la jornada es va fer lliurament de distincions, entre elles diplomes, felicitacions, mencions honorífiques i medalles d’argent. Protecció Civil de Santa Eulàlia va rebre un dels 21 diplomes que es van lliurar a les noves Associacions de Voluntariat de Protecció Civil (AVPC) registrades des del 2019. 

En el mateix acte també es va fer reconeixement a totes les persones voluntàries de Protecció Civil de Catalunya. La Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya 2021 va ser atorgada a l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil d'Argentona: En reconeixement de la tasca de servei a la societat en situacions de risc i d’emergència, de les quals la pandèmia n’ha estat recentment una mostra significativa. Per la tasca altruista de servei a la ciutadania que exerceix el col·lectiu de voluntaris de protecció civil. En representació d’aquest, es va fer una distinció al voluntariat d’Argentona, la primera associació de voluntaris de protecció civil que es va registrar a Catalunya; és, per tant, un homenatge a tot el voluntariat de protecció civil de Catalunya. En representació en aquesta distinció, l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Santa Eulàlia de Ronçana queda representada en aquesta distinció també, així com totes les associacions del territori que compleixen amb aquesta tasca.

Si voleu fer-vos voluntaris o voluntàries, tan sols cal que envieu un correu electrònic a: (Necessites javascript per veure aquest correu-e). Podeu trobar més informació en aquest enllaç.

 

Arxivat a: Atenció a la ciutadania, Comunicació, General, Joventut
diplomes  Associacions de Voluntariat de Protecció Civil (AVPC)
diplomes  Associacions de Voluntariat de Protecció Civil (AVPC)
diplomes  Associacions de Voluntariat de Protecció Civil (AVPC)