Portada > Actualitat > Notícies > Convocatòria per a la concessió de subvencions a esportistes individuals de Santa Eulàlia

Convocatòria per a la concessió de subvencions a esportistes individuals de Santa Eulàlia

03/11/2022

La presentació de sol·licituds finalitza el 19 de desembre

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana ha obert la convocatòria per sol·licitar la subvenció per a esportistes individuals del municipi que duguin a terme activitats esportives anuals. Aquesta subvenció, amb una partida pressupostària de 3.000 euros, permet ser una ajuda a aquells projectes de promoció de l’activitat fisicoesportiva i de competició, dirigida a esportistes del poble que competeixin en campionats o activitats federades oficials.

Adjunt a aquesta notícia podeu trobar-hi les bases i l’anunci de la convocatòria, així com la instància específica a omplir. La presentació d’aquesta sol·licitud finalitzarà el dilluns 19 de desembre.

Arxivat a: Esports
Ajuts esportistes individuals

Arxius adjunts