Portada > Actualitat > Notícies > Manel Roca, Premi d'Honor a la Trajectòria

Manel Roca, Premi d'Honor a la Trajectòria

17/11/2022

Els Premis Tardor se celebraran aquest dissabte a La Fàbrica

Manel Roca, un dels fundadors de Canal SET, rebrà el Premi d'Honor a la Trajectòria dels Premis Tardor aquest dissabte, 19 de novembre, a la gala que se celebrarà al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica. Roca, que es va iniciar en el món de la imatge en la ja desapareguda Agrupació Fotogràfica Santa Eulàlia (AFSE), va formar part del grup de voluntaris que van iniciar el projecte de la televisió local.

L’Ajuntament de Santa Eulàlia, Ronçana Comerç Actiu i Canal SET promouen els Premis Tardor, que distingeixen les persones, entitats i empreses que hagin destacat per la seva activitat durant aquest any. Així, el certamen reconeixerà tots aquests anys de Manel Roca dedicats a Canal SET, sobretot en la faceta de gestió econòmica i pressupostària de l'Associació Cultural.

Arxivat a: Comunicació
Manel Roca