Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia celebra un any més la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Santa Eulàlia celebra un any més la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

28/11/2022

S'entreguen carmanyoles a l'alumnat de P3, i boc'n'rolls a 1r d'ESO dels centres educatius del municipi

Enguany, la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, focalitzava accions per sensibilitzar en l’ús dels teixits. En aquesta línia, es va dur a terme el dilluns 21 de novembre, a la Fàbrica, un taller per donar una segona vida a la roba usada, en el que van participar una dotzena de persones.

Com ja és habitual, l'alumnat de P3 i de 1r d'ESO de l'Escola Ronçana i La Sagrera, van participar a la Setmana a través de cançons, els més petits; i amb jocs de preguntes, els més grans. Els primers se'ls va entregar carmanyoles i als segons boc'n'rolls per guardar els entrepans.

Les iniciatives del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental també van dur-se a terme a Santa Eulàlia. Educadors ambientals van estar a peu de carrer els dies 24 i 25 de novembre per impulsar la campanya “Aquí no llencem res! Aquí ho reciclem tot!”. Per altra banda, s'ha mantingut la campanya per promoure la reutilització de llibres usats, DeixaLlibres i també el Jo RNova i tu? per a la reutilització d’objectes en bon estat per a la comercialització mitjançant entitats d’inserció sociolaboral.

Arxivat a: Medi Ambient
Setmana Europea de la Prevenció de Residus
Setmana Europea de la Prevenció de Residus
Setmana Europea de la Prevenció de Residus
Setmana Europea de la Prevenció de Residus
Setmana Europea de la Prevenció de Residus
Setmana Europea de la Prevenció de Residus