Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament edita l'Anuari de 2022 i el Calendari de 2023

L'Ajuntament edita l'Anuari de 2022 i el Calendari de 2023

21/12/2022

Durant aquests dies ja s'estan repartint a totes les llars de Santa Eulàlia

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana ha editat, un any més, l'Anuari de 2022 i el Calendari de 2023, que ja s'han començat a repartir a totes les llars del poble.

El Calendari inclou les festes i activitats previstes per l'any vinent, moltes de les quals s'han recuperat després de dos anys amb les incerteses de la pandèmia. La 19a edició del Calendari es titula "Tornem a SER" i està dedicat al ressorgiment després de la pandèmia, a un any marcat pels retrobaments i les celebracions. Segons Pol Guerra, regidor de Comunicació, les fotografies "són un recull d'aquelles activitats i esdeveniments que fan de Santa Eulàlia un poble tan especial", des de festes, música, esport i cultura a tradicions i celebracions. El títol del Calendari vol fer un joc de paraules amb el verb "ser" i les inicials del poble, Santa Eulàlia de Ronçana.

El fotògraf Àngel Bravo ha estat l'encarregat de fer les imatges i una vuitantena d'empreses del municipi han col·laborat en la seva edició.

Juntament amb el Calendari es reparteix l'Anuari 2022, l'almanac del teixit associatiu que arriba a la 60a edició. La publicació fa un repàs a l'activitat de les associacions al llarg de l'any, moltes de les quals ja han pogut reprendre les activitats previstes. La portada de l'Anuari és una imatge de la inauguració de la renovada plaça Onze de Setembre. Armonia Mascarell, qui va ser regidora del 1991 al 1995, és la protagonista de l'entrevista que cada any dona veu a un personatge destacat del municipi. Vam poder parlar amb ella unes setmanes abans del seu traspàs, aquesta setmana. En els propers dies podreu consultar l'Anuari en format digital en aquest enllaç.

Arxivat a: Comunicació
Anuari i Calendari