Portada > Actualitat > Notícies > La campanya "Santa Eulàlia s'ho val" de l'Ajuntament i RCA sorteja 10.000 euros

La campanya "Santa Eulàlia s'ho val" de l'Ajuntament i RCA sorteja 10.000 euros

12/01/2023

Les 95 persones guanyadores podran bescanviar els vals de diferents imports als comerços locals

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana i Ronçana Comerç Actiu (RCA) han realitzat aquest migdia el sorteig de la campanya "Santa Eulàlia s'ho val", el qual reparteix un total de 10.000 euros en vals per bescanviar als comerços del municipi. L'Ajuntament contactarà telefònicament amb les persones guanyadores perquè puguin recollir els seus premis.

Les 95 butlletes premiades es podran gastar del 16 de gener al 28 de febrer de 2023. No es poden canviar per diners en efectiu i cada val s'ha de gastar en la seva totalitat en una sola compra. Els premis es distribueixen en 40 premis de 50 euros, 35 premis de 100 euros, 15 premis de 200 euros i 5 premis de 300 euros.

Els comerços adherits a la campanya, que també es poden consultar al document adjunt a aquesta notícia, són: Asinfor Informàtica, Beauty, Bugaderia, Can Maranges, Carol García, Club Donarun, CPL Santa Eulàlia, Electricitat Casals, Estanc Can Vila Nou, Estilista Mercè, Farmàcia Montserrat Vela, Farmàcia Núria Salayet Pompido, Imma Perruquers, Institut Odontològic Ronçana, Izasku Hidalgo Zamora, Jordi Jovani Corominas, Küru-Küru, L'Era Agrobotiga, Marketpinsos, Òptica Duran - Centre Auditiu, Papereria Merceria Can Ferrer, Peixos Marina, Perruqueria Laia Bonet, Petro Santa Eulàlia, Pizzeria Di Mara, Queviures Ca La Loli, Restaurant La Mama, Reyes, Santa Eulàlia Natura, Suma Supermercat, Tallers Santa Eulàlia, Taxi La Vall del Tenes, Teràpies naturals Eva, Tot Pilates i Uni Home.

El sorteig s'ha celebrat avui a les 13 h a la Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja, per part de l'Ajuntament i de Ronçana Comerç Actiu.

Arxivat a: Promoció Econòmica
Sorteig Santa Eulàlia s'ho val

Arxius adjunts