Portada > Actualitat > Notícies > S'obre la convocatòria de subvencions a entitats culturals i esportives per al 2023

S'obre la convocatòria de subvencions a entitats culturals i esportives per al 2023

02/05/2023

El termini per presentar sol·licituds acaba el 2 de juny

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana ha obert la convocatòria per a la concessió de subvencions a entitats i activitats culturals i esportives per al 2023. L'objectiu és fomentar les activitats culturals i esportives al municipi per dinamitzar l'activitat a Santa Eulàlia, fomentar la pràctica esportiva i afavorir la cooperació entre les entitats i el sector públic.

El termini de presentació de sol·licituds serà d'un mes a comptar des del primer dia d'exposició pública de la convocatòria i bases. Les sol·licituds es presentaran mitjançant instància, acompanyada de la documentació corresponent, de forma telemàtica a través del portal e-Tram:

Podeu consultar més informació a l'apartat Tràmits i gestions d'aquest web.

Arxivat a: Cultura, Esports
Subvencions culturals i esportives 2023