Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia se suma un any més al "Let's Clean Up Europe"

Santa Eulàlia se suma un any més al "Let's Clean Up Europe"

02/05/2023

Uns 240 alumnes de l'IES La Vall del Tenes recolliran residus al municipi aquest divendres 5 de maig

Aquest divendres al matí l'alumnat de 1r i 2n d'ESO de l'IES La Vall del Tenes participarà en la neteja d'una desena de zones properes a l'Institut, en una acció coordinada per l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana en el marc de la campanya Let's Clean Up Europe. Es tracta d'una acció comuna arreu d'Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i per promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges o marges de rius.

Cada grup recollirà de forma selectiva envasos, paper i cartó, vidres i altres residus i, al finalitzar l'activitat, es farà un recompte del total de deixalles. L'any passat es van recollir 978kg de residus.

Enguany segueix en marxa el repte "Catalunya CleanUp Challenge", a través del qual es pretén arribar a les 100.000 captures d'imatges de residus i geolocalitzar-les en una aplicació mòbil. La campanya és oberta a tothom i cal descarregar-se l'app Litterati i introduir el codi CATALUNYA per començar a geolocalitzar.

Arxivat a: Medi Ambient
Let's Clean Up Europe 2023
Let's Clean Up Europe 2022
Let's Clean Up Europe 2022
Let's Clean Up Europe 2022
Let's Clean Up Europe 2022