Portada > Actualitat > Notícies > S'obre el termini per sol·licitar els ajuts de menjador i de material i sortides escolars pel curs vinent

S'obre el termini per sol·licitar els ajuts de menjador i de material i sortides escolars pel curs vinent

09/05/2023

Els de menjador es poden demanar fins el 9 de juny i els de material i sortides fins el 23 de maig

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana ha obert la convocatòria per optar als diferents ajuts escolars per al curs 2023-2024 que es faciliten des del consistori i el Consell Comarcal del Vallès Oriental. Aquestes subvencions van dirigides a aquells alumnes empadronats al municipi i matriculats en qualsevol dels centres educatius del poble. Els ajuts disponibles són per al menjador i material i sortides escolars.

El termini de presentació de les sol·licituds comença avui, dimarts 9 de maig, i finalitza el 9 de juny en el cas del menjador i el 23 de maig en el de material i sortides escolars. A més a més de les sol·licituds, caldrà presentar la documentació que es requereix.

A continuació podeu trobar la informació dels dos ajuts:

 

Arxivat a: Benestar Social
Ajuts menjador i material i sortides escolars 23-24