Portada > Actualitat > Notícies > El servei de mobilitat Porta'm estarà actiu per les eleccions del 23J

El servei de mobilitat Porta'm estarà actiu per les eleccions del 23J

14/07/2023

Les persones que ho vulguin, han de sol·licitar-ho a Serveis Socials (93 844 80 25 ext. 2)

El servei de transport i acompanyament a persones grans de Santa Eulàlia, el Porta'm, estarà disponible per desplaçar-se al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica per votar el proper diumenge 23 de juliol. El servei serà gratuït i s'habilitaran dues rutes, una al matí i una altra a la tarda.

Aquelles persones que hi estiguin interessades, ho han de demanar a Serveis Socials, al telèfon 93 844 80 25 (ext. 2) de dilluns a divendres d'11 a 14 h i dijous de 16 a 18.30 h.

El servei estarà disponible per a persones usuàries del Porta'm, però també en aquest cas s'obre a veïns i veïnes que habitualment no el facin servir i que compleixin amb els requisits (persones amb mobilitat reduïda, manca o poc suport familiar o veïnal, més gran de 65 anys o que els ingressos de la unitat familiar no superin el 2,5 del sou mitjà interanual).

Arxivat a: Benestar Social, Gent Gran
Porta'm 23J
Porta'm 23J

Arxius adjunts