Portada > Actualitat > Notícies > Entra en funcionament el carregador de vehicles elèctrics del Park & Ride de la Sagrera

Entra en funcionament el carregador de vehicles elèctrics del Park & Ride de la Sagrera

12/02/2024

Amb capacitat per a dos vehicles, disposa de 10 plaques fotovoltaiques a la coberta

A partir d'avui, el carregador de vehicles elèctrics del Park & Ride de la Sagrera ja es podrà fer servir. Es disposa d'un carregador amb capacitat per a dos vehicles, amb una potència de 22 Kw, suportat parcialment a partir de les 10 plaques fotovoltaiques situades a la coberta.

El nou punt de càrrega de vehicles elèctrics se suma al que ja hi ha a la carretera de Barcelona. El preu que s’ha establert (preu públic) és el mateix en els dos punts, de 0,38 €/KWh (sense IVA), el cost que suposa per l'Ajuntament i una xifra que està lleugerament per sota del preu d'empreses privades. Per poder-lo fer servir, cal descarregar-se l'app EVCharge i registrar-se (disponible per a usuaris Android i Apple).

L'aparcament municipal, situat entre la carretera de Barcelona i la carretera de la Sagrera, es pot utilitzar des de finals de març de 2022. Aquest espai pretén afavorir l'ús del bus Exprés e7, ja que està destinat a les persones usuàries d'aquest transport.

El Park & Ride inclou 14 places per a cotxes, una plaça per a cotxes per a persones amb mobilitat reduïda i quatre places d’estacionament de motocicletes o ciclomotors.

Adjunt a aquesta notícia hi trobareu el Reglament d'ús del Servei Municipal de Recàrrega de vehicles elèctrics de Santa Eulàlia de Ronçana.

Arxivat a: Medi Ambient, Mobilitat, Obres i Serveis
Park&Ride
Park&Ride
Park&Ride
Park&Ride

Arxius adjunts