Portada > Actualitat > Notícies > Una trentena de persones assisteixen a les portes obertes dels habitatges per a joves

Una trentena de persones assisteixen a les portes obertes dels habitatges per a joves

23/02/2024

Les unitats de convivència han de presentar la sol·licitud abans del 15 de març a recursos.ser.cat/tramithabitatge

Dissabte 17 de febrer al matí i ahir dijous a la tarda es van obrir les portes de l'edifici de la Carretera de Barcelona que s'ha posat a disposició de joves de 18 a 30 anys del municipi que hi vulguin viure. Una trentena de persones, entre joves interessats i familiars, van visitar els pisos, els trasters i l'aparcament. La majoria de les persones assistents ja formen part d'una unitat de convivència i tenen intenció de presentar-se a la convocatòria.

La regidora d'Habitatge, Anna Montes, en va fer una valoració molt positiva: "A les persones joves els agraden els pisos, han vingut amb la il·lusió de poder-se emancipar i s'emporten una grata sorpresa al visitar l'edifici".

Sergi Castro, regidor de Joventut, va destacar la "utilitat" d'aquestes jornades per "acabar de convèncer a les persones interessades", ja que "veure l'edifici de primera mà és diferent a veure'l en imatges".

Les unitats de convivència poden formalitzar les sol·licituds complimentant el tràmit del web recursos.ser.cat/tramithabitatge abans del 15 de març. Cal tenir en compte que, un cop emplenada la sol·licitud, segons el model específic, s'ha d'adjuntar tota la documentació requerida incloent aquest model. Des del Punt Jove La Taka es dona suport de forma presencial a aquelles persones que ho vulguin.

Trobareu tota la informació de la convocatòria en aquesta notícia.

Arxivat a: Habitatge, Joventut
Jornades portes obertes habitatge jove
Jornades portes obertes habitatge jove
Jornades portes obertes habitatge jove
Jornades portes obertes habitatge jove
Jornades portes obertes habitatge jove
Jornades portes obertes habitatge jove