Portada > Actualitat > Notícies > Nou servei d'acollida d'infants, de 4 a 14 anys, en els equipaments municipals de Santa Eulàlia

Nou servei d'acollida d'infants, de 4 a 14 anys, en els equipaments municipals de Santa Eulàlia

10/05/2022

El nou servei d'acollida d'infants s’estrena el divendres 13 de maig a La Fàbrica.

La Fàbrica inaugura sis serveis gratuïts de canguratge d’infants per facilitar la participació en activitats dels seus tutors. Mentre les famílies participin en xerrades i espectacles no recomanats per menors, els infants, en un altre espai del mateix recinte, gaudiran d'una estona d’esbarjo dinamitzat: jocs de taula, manualitats i també activitats d’exterior. Aquestes activitats les adaptarà segons edats i nombre d’infants, l’empresa de Granollers, Eines per tothom.

El servei és gratuït, s'adreça a infants de 4 a 14 anys i estarà obert mitja hora abans de l’inici de l’activitat i finalitzarà un quart d’hora després. Per gaudir d’aquest recurs és necessari sol·licitar-lo prèviament, fins dos dies abans de l’activitat. La inscripció es pot fer a través del correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o al telèfon de La Fàbrica 938 448 659. Un cop feta la reserva, el servei queda garantit, ja que es durà a terme sense un mínim de convocatòria. En concret, s’estrena l’acollida d’infants en dues pel·lícules del cicle Cinema Gaudí, dues xerrades d’interès pels adults i un espectacle de dansa.

S’espera que les famílies participants valorin positivament la proposta i la Fàbrica posi a disposició aquest recurs en més activitats. Fins i tot, aquest servei es podria dur a terme en altres equipaments de Santa Eulàlia.

La nova iniciativa és un recurs del departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat que posa a disposició als ajuntaments i consells comarcals perquè ofereixin serveis de cura infantil de proximitat i fora del temps escolar. L’objectiu dels serveis és que les tasques de cura siguin repartides entre tota la societat, tant administracions com famílies, així com generar temps lliure per a les persones que cuiden, majoritàriament dones. El programa també crea ocupació de qualitat, professionalitzada i de proximitat en l’àmbit de les cures infantils.

Les activitats amb servei d'acollida d'infants, de maig-juliol 2022, són:

-          Xerrada: Cicle menstrual i dolor - Divendres 13 de maig

-          Pel·lícula: Cinema Cicle Gaudí: Libertad- Diumenge 15 de maig

-          Xerrada: Aprèn una rutina per mantenir-te activa i en forma - Divendres 27 de maig

-          Xerrada: El sòl pelvià, aquest gran desconegut - Divendres 3 de juny

-          Pel·lícula: Cinema Cicle Gaudí: El ventre del mar - Diumenge 19 de juny

-          Espectacle de dansa: Ego, d’Humancía - Dissabte 2 de juliol

 

Arxivat a: Cultura, Educació, Polítiques de Gènere, General
Servei d'acollida
Cartell dates Servei Canguratge