Portada > Actualitat > Notícies > Tres xerrades coordinades per la Regidoria de Cultura i Polítiques de Gènere

Tres xerrades coordinades per la Regidoria de Cultura i Polítiques de Gènere

13/05/2022

Avui, divendres 13 de maig, a les 19h tindrà lloc la primera xerrada a la Fàbrica

Les regidories de Cultura i Polítiques de Gènere han coordinat per aquest mes de maig i juny tres xerrades de temàtica d'interès per al gènere femení.

La primera tindrà lloc avui, divendres 13 de maig. La xerrada a càrrec d'Albert Solé, psiconeuroimmunòleg, tractarà sobre la menstruació i intentarà alliberar-ne molts dels tòpics que se li associen. En segon lloc, s'ha convidat a la instructora de Pilates i Coach, Sara Aguilar per impartir la classe de com mantenir-se en forma i la importància del treball de força. Tancarà aquest cicle de tres xerrades l'osteòpata, fisioterapeuta, especialista en el sòl pelvià i fisiosexòloga, Mireia Grossmann, en motiu del desconeixement i importància d'incidir a enfortir el sòl pelvià.

Aquestes tres xerrades es podran dur a terme gràcies a la subvenció del Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere del 2022 del Ministerio de la presidencia, relaciones con las cortes e igualdad.

Totes es duran a terme els divendres a les 19 h, i comptaran amb el benefici del nou servei d'acollida d'infants (de 4 a 14 anys). 

 

Podeu consultar a l'agenda els detalls de cada xerrada:

Xerrada: Cicle menstrual i dolor - Divendres 13 de maig

Xerrada: Aprèn una rutina per mantenir-te activa i en forma - Divendres 27 de maig

Xerrada: El sòl pelvià, aquest gran desconegut - Divendres 3 de juny

Arxivat a: Cultura, Polítiques de Gènere
tres xerrades DONA polítiques de gènere