Portada > Actualitat > Notícies > Apareixen destrossats els dos bancs pintats amb la bandera LGBTI+ de l'Escola Ronçana

Apareixen destrossats els dos bancs pintats amb la bandera LGBTI+ de l'Escola Ronçana

10/09/2022

L'Ajuntament de Santa Eulàlia denuncia aquest acte vandàlic i homòfob

Aquesta nit s'ha produït un acte vandàlic al bosc de l'Escola Ronçana. Concretament, els dos bancs que aquest juny s'havien pintat amb la bandera LGBTI+ amb motiu del dia de l'Orgull han aparegut destrossats.

A diferència de les destrosses que va patir el Parc de la Campinya a finals d'agost, en aquesta ocasió no hi ha hagut cap altre element urbà de l'entorn que hagi patit destrosses, la qual cosa fa pensar que es tracta d'una acció clarament homòfoba.

L'Ajuntament rebutja qualsevol tipus de vandalisme i violència, especialment aquella amb connotacions homòfobes. En les pròximes setmanes els Serveis Territorials de l'Ajuntament treballaran en la reposició d'aquests dos bancs, que seran pintats de nou amb la bandera LGBTI+. Es calcula que aquesta acció tindrà un cost de reparació aproximat de 1.500 euros. La Policia Local, per la seva banda, ja està investigant els fets. 

Arxivat a: General, Obres i Serveis, Polítiques de Gènere, Urbanisme
Un dels bancs destrossat
Els bancs destrossats
Els bancs de l'Escola Ronçana, pintats a finals de juny
Restes de les fustes dels bancs destrossats