Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament efectua el pagament de gairebé 996.000 euros pels terrenys de Can Naps, ocupats fa 20 anys per l'Escola Bressol

L'Ajuntament efectua el pagament de gairebé 996.000 euros pels terrenys de Can Naps, ocupats fa 20 anys per l'Escola Bressol

29/09/2023

El Ple extraordinari de maig va aprovar per unanimitat la concertació d'un préstec d'1,46 milions d'euros, part del qual s'ha destinat a aquest pagament

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana ha efectuat el pagament de 995.948,83 euros a la propietat dels terrenys de Can Naps, on actualment hi ha ubicada l'Escola Bressol L'Alzina. Després de 20 anys i en resposta a una sentència judicial, el Consistori ha pagat pels terrenys el preu just pels terrenys més els interessos, una quantitat fixada per un peritatge i aprovada per Ple.

L'alcalde, Francesc Bonet, ho va explicar al punt d'informació diversa del Ple ordinari celebrat ahir. Bonet va dir: "Ja fa anys que en parlem i en continuarem parlant", ja que els tràmits judicials segueixen el seu curs i, segons la resolució d'una altra sentència encara pendent, la xifra podria augmentar.

Per fer front a aquest pagament, el Ple de març va aprovar per unanimitat una modificació de crèdit per crear una partida pressupostària d'aquest import i el Ple extraordinari del passat mes de maig va aprovar, també per unanimitat, la concertació d'un préstec amb el Programa de Crèdit Local de la Diputació de Barcelona. Aquest préstec, de 1.459.908,52 euros, s'ha destinat en part a afrontar el pagament per Can Naps.

El pagament respon a la resolució d'una sentència judicial del procés en el qual l'Ajuntament i la propietat dels terrenys estan immersos des de fa anys.

Arxivat a: General
Zona on s'ubica l'escola La Sagrera
Ple de setembre