Portada > Actualitat > Notícies > Es reuneix la mesa de valoració per aprovar el primer llistat de persones admeses i excloses de la convocatòria d'habitatge jove

Es reuneix la mesa de valoració per aprovar el primer llistat de persones admeses i excloses de la convocatòria d'habitatge jove

25/03/2024

La convocatòria per accedir als habitatges vacants serà del 15 al 30 d'abril

Aquest matí s'ha reunit la mesa de valoració per revisar la validesa de la documentació presentada per les diferents unitats de convivència que van aplicar a la convocatòria d'habitatge per a persones joves. Demà es publicarà a l'eTauler el llistat de les persones admeses i excloses i, passat el període d'al·legacions, es procedirà a fer el sorteig el proper 11 d'abril a les 12h.

Per omplir els habitatges que han quedat vacants, el Ple Ordinari de març va aprovar les segones bases reguladores i la convocatòria per a l'adjudicació d'aquests habitatges en règim de lloguer. En aquest cas, el termini per presentar les noves sol·licituds serà del 15 al 30 d'abril.

Adjunt a aquesta notícia hi trobareu les segones bases i properament la regidoria d'Habitatge oferirà més informació sobre les dates de portes obertes i atenció presencial a La Taka.

Arxivat a: Habitatge, Joventut
Mesa de valoració habitatge jove

Arxius adjunts