Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament entrega les claus dels pisos de la Carretera de Barcelona als primers 11 joves

L'Ajuntament entrega les claus dels pisos de la Carretera de Barcelona als primers 11 joves

02/05/2024

La segona convocatòria tanca amb 10 sol·licituds, que es resoldran en els propers dies

Aquest dimarts a la tarda les primeres quatre parelles i un grup de tres joves van signar els contractes de lloguer amb l'Ajuntament per poder entrar a viure als habitatges per a joves de la Carretera de Barcelona, 78.

Anna Montes, regidora d'Habitatge, va assegurar que "és un dia feliç", ja que es poden veure "els fruits d'aquests mesos de treball intens, conjuntament amb totes les àrees de l'Ajuntament". Montes va explicar que l'Ajuntament seguirà "al costat de les persones joves que entren, perquè serà la primera emancipació i segurament necessitaran d'un suport".

El regidor de Joventut, Sergi Castro, va dir sentir-se "molt orgullosos del projecte" que ha durat molts mesos: "La il·lusió d'aquests joves també és la nostra il·lusió", va assegurar. Castro va afirmar que "s'ha demostrat que la gent jove vol quedar-se a viure a Santa Eulàlia". El regidor va dir que se seguirà fent un acompanyament des de Joventut, "respectant la seva intimitat, perquè no estiguin sols en aquest projecte".

La resolució de la segona convocatòria

El mateix dimarts va tancar el període per enviar les sol·licituds de la segona convocatòria per adjudicar els pisos que han quedat disponibles després d'aquesta primera convocatòria.

S'han presentat 10 sol·licituds, la majoria a la categoria B, que opten a aconseguir un dels set pisos de tres habitacions que resten lliures. Ens els propers dies es convocarà la mesa de valoració i s'establirà la data del sorteig per adjudicar els pisos a les unitats de convivència que compleixin amb els requisits.

El projecte d'habitatge jove és el primer d'aquestes característiques que es posa en marxa a Santa Eulàlia per donar resposta a una part de la demanda creixent d'habitatge per part del col·lectiu jove que vol quedar-se a viure al poble.

 
Arxivat a: Habitatge, Joventut
Firma de contractes i entrega de claus
Firma de contractes i entrega de claus
Firma de contractes i entrega de claus
Firma de contractes i entrega de claus
Firma de contractes i entrega de claus
Firma de contractes i entrega de claus