Anna Montes Cabot

Anna Montes Cabot
Anna Montes Cabot

Càrrec: Regidora i 1a Tinenta d'Alcalde.

Regidories: Benestar Social, Cultura i Habitatge.

Grup municipal: Poble Unit.

Portaveu: Jordi Carreras Arisa.

Membre de la Junta de Govern Local: Sí.

Membre de la Comissió Informativa del Ple: No.

Membre de la Comissió Especial de Comptes: No.

Correu electrònic: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Xarxes socials: Facebook, Twitter i Instagram

Perfil:

- Nascuda a Santa Eulàlia de Ronçana, l’any 1988.

- Va estudiar Primària a l’Escola Ronçana i Secundària a l’Institut La Vall del Tenes.

- Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració a la Universitat Autònoma de Barcelona, i pràctiques realitzades a Justícia i Pau. Té un Postgrau de Comunicació, Cooperació Internacional i Mediació Sociocultural a la Mediterrània; i ha estudiat assignatures d’Educació Social a la UOC. El 2019 es va graduar del Màster de Govern Local de la Universitat Autònoma de Barcelona. Formada en perspectiva de gènere en diferents cursos (Lideratge conscient (DIBA – Gerència de Serveis d’Igualtat i Ciutadania); Microcursos: “Com afrontar la discriminació LGBTI+” i “Desmuntem mites: claus per identificar les violències masclistes”, Experta en intervenció social per a l’empoderament de les dones (feminarian); Coeduca(‘t): educar sense intersecció de gènere (Integratek); llenguatge inclusiu i gestió de punts liles (al LabBonnemaison de la DIBA).

- Debuta com a regidora al mandat 2015-2019, per la candidatura de Poble Unit, i forma part de l’equip de govern a càrrec de les regidories de Benestar Social, Esport, Joventut i Festes. Al mandat 2019-2023 és regidora de Benestar Social, Cultura i Polítiques de Gènere, i membre de la Mancomunitat de la Vall del Tenes, duent la representació del Servei d’Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes.

- Ex-jugadora de futbol del Santa Eulàlia de Ronçana. Aficionada a la lectura, la cultura, la recerca històrica, l’escriptura, la natura i a realitzar excursions amb la camper per (re)descobrir nous indrets. Membre del Club de Lectura Feminista Slow Read. Sòcia de Ca la Dona, Cooperativa 70, Centre Ateneu Democràtic i Progressista de Caldes de Montbui.

Trajectòria professional: Treballa des de fa 13 anys a la cooperativa APINDEP, entitat en la què hi està estretament vinculada des de petita, amb les activitats de lleure. La seva activitat professional ha estat educadora de persones amb diversitat funcional. Ha estat la responsable de l’entitat en un projecte Europeu Next Generation, entre el març del 2022 al juny del 2023, on s’ha format i ha desplegat la Metodologia Casa Meva, en l’atenció de persones amb diversitat funcional. Ha estat membre fundadora i representant de Coobert, gestió d’habitatges cooperatius SCCL, per part d’Apindep (des de la seva constitució, del novembre del 2020 al juny del 2023). Actualment és membre del Consell Rector com a vocal i responsable d’habitatge, i segueix duent la representativitat de l’entitat jurídica Apindep Ronçana SCCL a dins a a Matís, Cooperativa d’Habitatge de Caldes de Montbui, on exerceix com a secretària.

Retribució anual bruta: 26.136,30 euros

  • RETRIBUCIONS BRUTES PER MANDAT
2023* 2024 2025 2026 2027**
13.782,18 € 26.136,32 € 26.136,32 € 26.136,32 € 13.068,16 €

*2023 - sou brut real del 2023, des del 18 de juny.
**2027 - l'anualitat es computa al 50%

Dietes i indemnitzacions: 0

Indemnització en deixar el càrrec: 0

Activitats i béns patrimonials

Veure l'agenda institucional