Jordi Orriols Vilaró

Jordi Orriols Vilaró
Jordi Orriols Vilaró

Càrrec: Regidor.

Regidories: Medi Ambient i Recursos Humans.

Grup municipal: Poble Unit.

Portaveu: Anna Montes Cabot.

Membre de la Junta de Govern Local: Sí.

Membre de la Comissió Informativa del Ple: No.

Membre de la Comissió Especial de Comptes: No.

Correu electrònic: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Xarxes socials: Facebook i Twitter

Perfil:

- Nascut a Avià, l’any 1978, casat i amb una filla i un fill.

- Va estudiar EGB a l’escola pública Ronçana i BUP i COU a l’Institut de la Vall del Tenes. És Enginyer Superior de Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya. 

- Debuta com a regidor a la legislatura 2015-2019, per la candidatura de Poble Unit, i forma part de l’equip de govern a càrrec de les regidories de Medi Ambient, Comunicació, Atenció Ciutadana, Participació, Promoció Econòmica i Consum. Actualment és el responsable de Medi Ambient i Recursos Humans.

- Ha sigut membre de l’assemblea d’estudiants de l’UPC, fundador dels pressupostos joves participatius, de l’Assemblea Jove, tresorer del casal popular l’Arrencada, vocal del Motoclub Ronçana i coordinador de les 3HDV.

Trajectòria professional: Ha desenvolupat la seva carrera professional com a consultor del sector TI. Actualment treballa com a responsable de projectes tecnològics a Hewlett Packard Enterprise. 

Retribució anual bruta: 0

Dietes i indemnitzacions: 225 euros per assistència a les sessions de la Junta de Govern Local, 80 euros per assistència a les sessions ordinàries del Ple i 55 euros per assistència a les sessions extraordinàries del Ple.

Indemnització en deixar el càrrec: 0

Activitats i béns patrimonials