Jordi Carreras Arisa

Jordi Carreras Arisa
Jordi Carreras Arisa

Càrrec: Regidor.

Regidories: Mobilitat, Habitatge i Planejament.

Grup municipal: Poble Unit.

Portaveu: Anna Montes Cabot.

Membre de la Junta de Govern Local: Sí.

Membre de la Comissió Informativa del Ple: No.

Membre de la Comissió Especial de Comptes: No.

Correu electrònic: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Xarxes socials:

Perfil:

- Nascut a Vic, l'any 1977, on viu fins el 2005 per venir a Santa Eulàlia. Viu amb la família a Sant Cristòfol i gaudeix del riu que té al costat de casa caminant, corrent o amb bicicleta. Quan pot llegeix o viatja.

- És enginyer industrial per la UPC, on també fa un postgrau en habiltats directives i un màster en govern local a la UAB. De totes maneres, les lliçons més importants les ha après per altres bandes.

- Debuta com a regidor a la legislatura 2019-2023, per la candidatura de Poble Unit, i forma part de l’equip de govern a càrrec de les regidories de Mobilitat, Habitatge i Planejament.

Trajectòria professional: Comença treballant per compte propi fent projectes d’instal·lacions i activiats, tot i que de tan en tan encara en fa. Des de fa 17 anys treballa a l’Ajuntament de la Garriga, primer com a enginyer municipal i després com a cap de l’àrea de territori i sostenibilitat.

Retribució anual bruta: 0

Dietes i indemnitzacions: 225 euros per assistència a les sessions de la Junta de Govern Local, 80 euros per assistència a les sessions ordinàries del Ple i 55 euros per assistència a les sessions extraordinàries del Ple.

Indemnització en deixar el càrrec: 0

Activitats i béns patrimonials